Pans i dolços

Fleca d’Argelaguer

Forn de pa del poble

La Fleca d’Argelaguer va néixer el 1987 a Argelaguer, a la Garrotxa. Després de més de 30 anys en funcionament, segueixen venent els seus pans elaborats de manera natural i totalment artesanal, utilitzant productes de qualitat i de proximitat. Podeu fer encàrrecs o anar a l’establiment a escollir i comprar el que més us vingui de gust!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972687549

Carretera d'Olot 15 Argelaguer Horari Dilluns, dimarts, dimecres, divendres i dissabtes de 6h a 13h

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Forn de pa Fleca d’Argelaguer
Forn de pa Fleca d’Argelaguer https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/10/fleca2-1-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.