Embotits i Carns
Productor S. Picart
Elaboració de productes carnis
S. Picart és un productor d’elaborats carnis i embotits artesans situat a Tortellà, a la Garrotxa. Tot el seu procés és manual, de producció pròpia, i comercialitzen els seus articles a la carnisseria del poble que porta el mateix nom. A més, la carn i els embotits de S. Picart també es poden assaborir a altres establiments de la zona, com el Bar El Casal d’Argelaguer.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.