Embotits i Carns
Carnisseria Jordi Vilarrasa
Parada de carn de porc
El punt de venda dels Embotits Jordi Vilarrasa, que s’elaboren al Mas Janric de Begudà, és a la Plaça Mercat d’Olot, on ofereixen tots els seus productes de proximitat i elaborats sense gluten ni lactosa. Al taulell, s’hi poden trobar totes les peces de carn fresca de porc, secret, llom de dos colors, llonzes, ossos de brasa…; també els embotits curats (fuet, llonganissa, lloms, baiones, cansalades viades…) i els embotits cuits (botifarra d’ou, negra, d’all i julivert, botifarra de llardons, de bolets…), i els seus famosos elaborats frescos: llangonisseta, salsitxets, xistorra, hamburgueses de tot tipus, broquetes, rotllets de carn picada amb sèsam, carbassonets farcits, filets de porc farcits de poma i foie…i moltes altres innovacions!
Sabeu que alguns dels seus embotits tenen premis gastronòmics? Són espectaculars!
C/ de l'Hospital, 3 Olot Horari De dilluns a divendres de 8 h a 19 h i dissabtes de 8 h a 15 h
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
És membre de
Carnisseria Jordi Vilarrasa és membre de les següents associacions i grups
- Mercat d'Olot
- Associació Comerciants Olot (ACO)