Pans i dolços
Pastisseria Barret
Pastisseria artesanal
Quan travesses la porta d’una pastisseria artesanal de veritat, l’aroma de la mantega acabada de coure i la dolçor del sucre et donen la benvinguda. A la Garrotxa, terra de sabors autèntics, hi trobem petits obradors que mantenen viva l’essència d’una pastisseria feta com abans, amb paciència, passió i ingredients de qualitat.
Les especialitats d’aquesta pastisseria artesanal no són simples dolços; són petites obres d’art que desperten records i emocions. Els braços de gitano, amb la seva massa esponjosa i farcits generosos de nata o crema, són un dels seus emblemes. A cada mossegada, hi trobes la suavitat i el sabor de la recepta tradicional ben feta.
També destaquen els pastissos de nata i crema, perfectes per a celebracions o simplement per donar-te un caprici qualsevol dia. Textura lleugera, dolçor equilibrada i una presentació acurada fan d’aquests pastissos una aposta segura.
Però si hi ha un clàssic que no pot faltar, aquest és el xuxo: fregit al punt just, farcit de crema i arrebossat amb sucre. Un autèntic plaer que combina la intensitat del gust amb una textura cruixent i tendre alhora.
També hi podràs trobar brunyols, croissants i molt més, #ambdelit!
Carrer Sant Pere, 26 Tortellà Horari Dissabtes, diumenges i festius de 8 h a 14 h.
Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.