Besalú

Ca la Nídia

Restaurant de cuina mediterrània a Olot

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972591772
Enllaç cap a Instagram

Ca la Nídia és un restaurant situat a Besalú que disposa d’una gran terrassa exterior on gaudir de la cuina mediterrània i catalana. Els propietaris, la Migi i el Vicent, i tot el seu personal, ofereixen un tracte excepcionalment agradable. El menjar és excel·lent, tenen uns entrepans de luxe i unes patates braves molt originals. Les nits de futbol, el bar restaurant Ca la Nídia s’omple de gent del poble i resulta un lloc amb un ambient molt agradable per passar-hi una estona amb amics fent el toc o gaudint d’un àpat mentre es veu el futbol en una pantalla. És un lloc perfecte per a grups, a les nits, i per a famílies pel menú de migdia.

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Terrassa
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana


  • Entre 16 i 35 €
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Veure restaurants Garrotxa [+]