Begudes (vi, cervesa i licors)

Farré del Mas

El Celler Farré del Mas és una petita botiga situada al bell mig de la ciutat d’Olot, en el reconegut i transitat Firal o Passeig d’en Blay. Només de passejar per davant ja es nota la inconfusible flaire de destil·lats que desprèn el celler. Si t’hi endinses hi podràs trobar vins i caves del territori català, vi a granel de l’Empordà, el Penedès o Gandesa, vermut casolà, negre, blanc i bitter, vins de postres i licorosos a granel, garnatxes, moscatells, misteles, vins per cuinar, olis de cooperativa i el producte estrella: la seva pròpia Ratafia “Pere Xic”. Una gran elecció pels que tenen el paladar més fi. Al Celler Farré del Mas també assessoren i recuperen botes de vi antigues, un plus de sostenibilitat que posa encara més en valor el seu compromís amb el territori!

Enllaç cap a google maps https://www.perexic.com
Enllaç cap a Instagram 972261017
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Passeig de l'Escultor Miquel Blay, 33 Olot

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Ratafia Pere Xic
Ratafia Pere Xic https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2024/07/ratafia_pere_xic-5-500x500.png

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.