Embotits i Carns
Rius
Rius és una explotació ramadera familiar on la principal activitat és la producció de boví de carn. Els vedells i les vaques són tots nascuts a la finca i només s’aporta de tant en tant algun semental de l’exterior. La producció de la carn que s’elabora és produïda totalment a l’explotació, ubicada a la seva finca de la zona de Santa Pau, enclavada a l’interior del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb vaques de raça llemosina. L’explotació consta de 150 ha de superfície agrària pertanyents a Pratdevall i mas el Pla, tot dins del Parc Natural, amb un predomini pràcticament total de les pastures, que s’utilitzen per a l’alimentació del bestiar boví de la finca.
L’explotació forma part de l’Associació Catalana de Criadors de la Raça Bovina Llemosina (ASSOLIM.CAT) i la carn es comercialitza sota una marca de qualitat certificada i avalada pel departament competent en matèria d’Agricultura, “La llemosina d’Assolim”, que garanteix la traçabilitat, el respecte al medi ambient, el benestar animal i l’excel·lència de la carn. Mas Pratdevall és una explotació que forma part de Fet al parc.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Rius ha aconseguit els següents distintius de qualitat