Pans i dolços
Forn Vidal
Pa artesanal a la Garrotxa
El Forn Vidal és una fleca artesanal de la Garrotxa amb una àmplia oferta de pans especials, que venen diàriament. A més, durant les èpoques assenyalades també es dediquen a l’elaboració dels dolços més característics, com els bunyols de Quaresma o els tortells de Reis.
Podeu trobar-los a Sant Joan les Fonts, o bé al local que tenen a Tortellà. A tots dos llocs us atendran amb amabilitat i un tracte excel·lent! A més, els seus productes també es poden degustar als restaurants La Quinta Justa i L’altre Manolo, i podeu adquirir els seus pans a la botiga Can Dorca de l’Hostalnou de Bianya.
Av. de Cisteller, 2 Sant Joan les Fonts Horari
De dilluns a divendres, de 7 h a 13 h i de 16:30 h a 19:30 h.
Dissabte de 7 h a 13 h.
Diumenge de 8 h a 13 h.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.