Guanya el sorteig de 25 € en embotits de Cal Tiu!

Si ets fan dels bons embotits tradicionals de la Garrotxa, aquest premi et farà embogir! Sortegem un val de 25 € per gastar a la carnisseria Cal Tiu de les Preses. Ja tens gana? T’expliquem com participar:

Entraran en el sorteig de delit amb Cal Tiu tots els usuaris a partir dels 14 anys que segueixin el perfil d’Instagram de @delitgastronomic i @caltiucarnisseria, facin un “m’agrada” i un comentari etiquetant a la persona amb qui els agradaria gaudir del lot de productes a la publicació d’Instagram entre el 19 al 22 d’abril de 2024 (ambdós inclosos).

FUNCIONAMENT

 1. Per entrar al sorteig cal seguir el perfil d’Instagramde @delitgastronomic i @caltiucarnisseria, fer un “m’agrada” a la publicació d’Instagram  i un comentari etiquetant a la persona amb qui t’agradaria gaudir del premi entre el 19 al 22 d’abril (ambdós inclosos). Com més comentaris es facin, més possibilitats de ser la persona guanyadora.
 2. La durada del sorteig de delit amb Cal Tiu és del 19 al 22 d’abril de 2024, ambdós inclosos.
 3. A partir de les dades extretes d’Instagram, el sorteig es portarà a terme i es comunicarà la persona guanyadora a partir del 23 d’abril de 2024, a través de les xarxes socials (IG @delitgastronomic).
 4. La campanya contempla una única persona guanyadora que rebrà el premi.
 5. El premi consisteix en un val de 25 € per gastar a la carnisseria Cal Tiu, a les Preses, la Garrotxa.
 6. L’equip de gestió del projecte es posarà en contacte amb la persona guanyadora a través d’Instagram per validar que el seu usuari d’Instagram ha complert els requisits de participació i si és així, se li oferirà el premi. En el cas que no l’accepti, es tornarà a sortejar el premi. Si la persona guanyadora no respon en 48 hores es tornarà a realitzar el sorteig i s’extraurà un nou guanyador.
 7. El premi no és bescanviable per l’import en efectiu.
 8. El premi té una caducitat de 6 mesos des de l’emissió del val.
 9. Només es podrà ser benefactora del premi si no s’ha rebut durant l’any 2024 cap
  altre premi en cap de les promocions de delit gastronòmic

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

DELIT és un projecte de l’Agència d’Innovació i desenvolupament de la Garrotxa – DinàmiG (en endavant DinàmiG). És el resultat de la feina conjunta entre DinàmiG, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, ADRINOC, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Plaça Mercat, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, el Fons Social Europeu, el Departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Ministeri de Treball i Economia Social del govern d’Espanya.

Consulta l’avís legal.

Segueix-nos a Instagram per no perdre’t cap sorteig com aquest!

Data publicació: 11 d'abril de 2024Categories: BlogTags: ,