Olot

Cafeteria Ètic Cafè i Te artesans

Bar de cafè i te d'Olot

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 680556859

Ètic Cafè i Te Artesans és un comerç de productes artesans a Olot. Més ben dit, és una barreja entre comerç i bar, ja que presenta els tes i cafès més variats en una espècie d’espai degustació. En aquest local podeu gaudir de molta diversitat de cafès, que torra la mateixa propietària, i també diferents tipus de tes, seleccionats molt conscientment i servits amb l’amabilitat de sempre. Els productes que podeu comprar són tes i cafès d’orígens diferents, però també altres articles relacionats com ara teteres, cafeteres, tasses… Ètic Cafè i Te artesans és una botiga única en la qual heu de parar tant sí com no, si voleu un bon te o cafè a Olot.

  • Per a nens
  • Menjar per emportar
  • Terrassa


  • Pizzeries o entrepans


  • Menys de 15 €

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Cafeteria Ètic Cafè i Te artesans és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]