Cremós de Farro de la Vall de Bianya amb fruits del bosc i cruixent

INGREDIENTS

  • 200 cl de llet
  • 200 cl de nata 35% MG
  • 3 ous
  • 280 gr de sucre
  • 150 gr de farro granulat
  • 100 cl d’aigua
  • 200 gr de fruits del bosc
  • mantega

PREPARACIÓ

PER LA CREMA ANGLESA

  1. Agafem la llet, la nata i el sucre i el posem al cassó a escalfar. Abans que arrenqui a bullir, retirem.
  2. Emulsionem una miqueta els rovells i el farro.
  3. Escaldem amb la llet, la nata i el sucre que hem retirat del foc, afegint-la a poc a poc.
  4. Un cop la mescla sigui homogènia, la posem en el recipient desitjat i el deixem a la nevera una mitja hora.

PER AL CRUIXENT

  1. Barregem tots els ingredients a la mateixa hora i ho deixem reposar uns 10 minuts.
  2. Prèviament, escalfem el forn a 180 graus.
  3. La massa la disposem en palets sobre el paper “sulfuritzat” i els courem uns 6 o 8 minuts.
  4. Una vegada cuits els deixem refredar a temperatura ambient i reservem per a la presentació final del postre.

PER L’ALMÍVAR

  1. Posem l’aigua i el sucre a bullir.
  2. Un cop l’aigua arrenqui a bullir, afegim les fruites del bosc i apaguem el foc.
  3. Ho deixem refredar a temperatura ambient i reservem.
TOTES LES RECEPTES DE LA GARROTXA →
Data publicació: 6 de febrer de 2022Categories: ReceptesTags: ,