Cremós de Farro de la Vall de Bianya amb fruits del bosc i cruixent
INGREDIENTS
- 200 cl de llet
- 200 cl de nata 35% MG
- 3 ous
- 280 gr de sucre
- 150 gr de farro granulat
- 100 cl d’aigua
- 200 gr de fruits del bosc
- mantega
PREPARACIÓ
PER LA CREMA ANGLESA
- Agafem la llet, la nata i el sucre i el posem al cassó a escalfar. Abans que arrenqui a bullir, retirem.
- Emulsionem una miqueta els rovells i el farro.
- Escaldem amb la llet, la nata i el sucre que hem retirat del foc, afegint-la a poc a poc.
- Un cop la mescla sigui homogènia, la posem en el recipient desitjat i el deixem a la nevera una mitja hora.
PER AL CRUIXENT
- Barregem tots els ingredients a la mateixa hora i ho deixem reposar uns 10 minuts.
- Prèviament, escalfem el forn a 180 graus.
- La massa la disposem en palets sobre el paper “sulfuritzat” i els courem uns 6 o 8 minuts.
- Una vegada cuits els deixem refredar a temperatura ambient i reservem per a la presentació final del postre.
PER L’ALMÍVAR
- Posem l’aigua i el sucre a bullir.
- Un cop l’aigua arrenqui a bullir, afegim les fruites del bosc i apaguem el foc.
- Ho deixem refredar a temperatura ambient i reservem.