Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

Botiga de verdures de la Canya

Productor de verdures de Sant Joan les Fonts

L’explotació agrícola de les Mulleres està ubicada a Sant Joan les Fons, a dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. El procés productiu es porta a terme totalment a l’explotació, que disposa d’una superfície destinada a horta de 0,5 ha. A més de l’horta fresca, s’elaboren diverses conserves a l’obrador de l’explotació a partir de la matèria primera pròpia de l’explotació.

El sistema productiu emprat a l’explotació aplica tècniques tradicionals, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, sense la utilització d’herbicides. La major part del material vegetal produït procedeix de llavors pròpies i planters de productors certificats, i es conserven algunes varietats tradicionals com la tomata de pera i bitxo de Girona. Tomates, cogombres, carabassons, mongetes, enciams, ceba i alls tendres són algunes de les verdures cultivades a l’explotació i que arriben a la taula acabades de collir. Les Mulleres és una explotació que forma part de Fet al parc.

Enllaç cap a google maps https://www.verduresdelacanya.cat/
Enllaç cap a Instagram 609373944
Enllaç cap a Instagram

Les Mulleres Sant Joan les Fonts

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Verdures de la Canya
Verdures de la Canya https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/canya-3-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.