Begudes (vi, cervesa i licors)

Terra Aspra

Cervesa artesana a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://www.terraaspra.net/
Enllaç cap a Instagram 688633164
Enllaç cap a Instagram

Terra Aspra és una empresa familiar de Tortellà, a la Garrotxa, que deu el seu nom a l’essència de la nostra comarca. Des de fa anys, fabrica cervesa des de l’obrador ubicat a la masia familiar.

El propòsit d’aquests productors és treballar l’artesania del malt, el llúpol i la fermentació, amb l’únic objectiu, diuen, de gaudir de la glopada llarga a l’ombra d’un roure, del beuratge fet per ells mateixos.

La majoria de les seves cerveses porten noms d’ocells, i compten amb les clàssiques, i també d’altres que ofereixen segons temporada. Animeu-vos a tastar, per exemple, la Pit Roig o la Tallarol… ja ens explicareu!

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

De la gerra, per la terra!

Equip Terra Aspra