Embotits i Carns
El rebost de la Vall de Bas
Productor d'embotit a la Garrotxa
El Rebost de la Vall de Bas és una empresa familiar, productora d’embotits de qualitat, que té com a missió traslladar als seus productes naturals l’essència de la matança tradicional del porc, fent servir receptes pròpies fetes durant anys i sense productes artificials. La matèria primera utilitzada són porcs barreja de Duroc criats a l’Aubert del Mallol. Els animals són alimentats amb cereals d’origen natural i en unes bones instal·lacions on es procura pel seu benestar, per la qual cosa, obtenen un producte carni de gran qualitat.
Podeu adquirir els seus productes al mateix obrador, situat al costat de la Cooperativa de la Vall d’en Bas, o bé per encàrrec trucant per telèfon. També es poden trobar a les Agrobotigues Verntallat i en alguns comerços, bars i restaurants de la mateixa Vall d’en Bas i la resta de la Garrotxa. Dintre la varietat dels seus productes cuits i crus de què disposen, destaquen el paltruc i la bufa d’ou, de fetge, amb all i julivert, i negra; també botifarra prima de perol i negra amb arròs; llonganissa, fuet, xoriç, baiona i clatell. I garrillots (només per encàrrec)!
Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.