Embotits i Carns

El rebost de la Vall de Bas

Productor d'embotit a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
http://espaiagrari.vallbas.cat/productors-i-elaboradors/embotits-i-elaborats-carnics/el-rebost-de-la-vall-de-bas/
Enllaç cap a Instagram 972690428
Enllaç cap a Instagram

El Rebost de la Vall de Bas és una empresa familiar, productora d’embotits de qualitat, que té com a missió traslladar als seus productes naturals l’essència de la matança tradicional del porc, fent servir receptes pròpies fetes durant anys i sense productes artificials. La matèria primera utilitzada són porcs barreja de Duroc criats a l’Aubert del Mallol. Els animals són alimentats amb cereals d’origen natural i en unes bones instal·lacions on es procura pel seu benestar, per la qual cosa, obtenen un producte carni de gran qualitat.

Podeu adquirir els seus productes al mateix obrador, situat al costat de la Cooperativa de la Vall d’en Bas, o bé per encàrrec trucant per telèfon. També es poden trobar a les Agrobotigues Verntallat i en alguns comerços, bars i restaurants de la mateixa Vall d’en Bas i la resta de la Garrotxa. Dintre la varietat dels seus productes cuits i crus de què disposen, destaquen el paltruc i la bufa d’ou, de fetge, amb all i julivert, i negra; també botifarra prima de perol i negra amb arròs; llonganissa, fuet, xoriç, baiona i clatell. I garrillots (només per encàrrec)!

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.