Embotits i Carns Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Peix Begudes (vi, cervesa i licors)

Queviures el Cabàs

Botiga de queviures d'Olot

Queviures el Cabàs és la botiga que hauria de ser a totes les ciutats que promoguin la compra de proximitat i els productes tradicionals. És una botiga bonica que fa cantonada amb l’avinguda de Sant Jordi d’Olot i on podreu trobar queviures i productes de km0, productes sense gluten, ecològics, llegums cuits del dia, verdures i hortalisses de l’hort de les Planes d’Hostoles, xocolata artesana, detergents a granel, entre molts d’altres. La Tura i la Judit, mare i filla, regenten el negoci i us aconsellaran sobre tot allò que necessiteu, amb un tracte amable i sempre amb ganes d’aprendre. No us podeu perdre l’allioli i l’hummus artesans que fan elles directament. En podeu demanar en grans racions per encàrrec! Queviures el Cabàs està realment compromès amb el medi ambient i únicament disposen de bosses de roba perquè us endugueu la compra a casa, a més de bossetes de cartró per a la fruita i la verdura. Una botiga de sempre amb els valors de tota la vida!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 628927957 / 972745589
Enllaç cap a Instagram

Carrer Sant Cristòfor, 75, 71 Olot Horari De dilluns a divendres de 8 a 13:30 h i de 17 a 19:30 h.
Dissabtes de 9 a 13 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
La Fageda
La Fageda https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/fageda-5-2-500x500.jpg
Fleca Dorca
Fleca Dorca https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/dorca1-500x500.jpeg

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

Sabeu quina és la diferència entre productes ecològics i productes bio? Us ho expliquem en aquest article. Cliqueu pr veure les botigues de la Garrotxa on comprar productes ecològics i bio.