Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Pollastres Mestre Esteve

Pollastre de pagès certificat

Enllaç cap a google maps
https://www.mestreesteve.com/
Enllaç cap a Instagram 658825238

Mestre Esteve és una empresa familiar de la Garrotxa que s’ha dedicat, principalment, des de fa generacions, a la cria i venda de pollastre de pagès certificat. Els seus pollastres són de raça vermella i de creixement lent, criats a l’aire lliure en galliners amb les màximes garanties. Els pollastres de pagès estan alimentats amb gra de qualitat a base d’un 80% de cereal i un 20% de lleguminoses.

Al llarg del seu recorregut, Mestre Esteve ha buscat aliances amb productors de proximitat per tal d’ampliar la seva gamma de productes i, així, satisfer les demandes dels clients.

 

 

 

  • Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.