Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

L’Aixadell

Projecte d'horta agroecològica a Les Planes d'Hostoles

Enllaç cap a google maps
https://www.laixadell.cat/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 649795752 / 649795752
Enllaç cap a Instagram

L’Aixedell és un projecte d’horta agroecològica que produeix hortalissa de temporada, lliure de químics a Les Planes d’Hostoles. Els seus productes es comercialitzen en format cistella porta a porta per tota la baixa Garrotxa, i també els podreu trobar en els mercats locals més pròxims a la seva finca (Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols), a Riudaura i, des de fa poc més d’un mes, compten amb una parada al mercat dels dilluns a Olot.

La seva manera de fer segueix el cicle de la natura a l’hora de cultivar les hortalisses, amb l’objectiu de poder oferir un producte de qualitat en funció de la temporada i, així, col·laborar amb la conservació de les tradicions culinàries. També treballen amb algunes varietats recuperades per poder oferir més diversitat i reprendre aquells cultius que s’havien treballat tradicionalment a la Garrotxa o a Catalunya.

A més comercialitzen altres productes ecològics i de proximitat. Complementen la part d’horta que ells no poden produir i busquen sinergies amb altres productors, com per exemple amb Mel la Calma.

Activitats recomanades

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Oferir-vos una alimentació sana i de qualitat és el nostre principal objectiu, i facilitar-vos l’accés a aquesta és una obligació per a nosaltres.

Ivan Serra i Albert Fabri