Olot

La Corda

Restaurant de brasa i cuina basca a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://restaurante-la-corda.negocio.site/
Enllaç cap a Instagram 676826328

Si us agrada menjar a la brasa, el Restaurant la Corda de la Garrotxa és ideal per a vosaltres. El local, situat en una masia a cinc minuts d’Olot en direcció a Riudaura, ofereix cuina de mercat amb plats d’especialitat de cuina basca, com és el cas de la mitjana de bou o chuletón, a més de carns i peixos a la brasa. Hi ha menú diari de dimarts a divendres, i també plats a la carta. Si el visiteu, us recomanem tastar el pop a la brasa, el volcà de patates, ou i xistorra i, si us agraden les emocions fortes, les seves “bombes picants”.

La Corda és un restaurant per anar-hi amb la família o els amics, on es respira un ambient tranquil i còmode i on ben segur que gaudireu d’una bona estona!

  • Per a nens
  • Menú diari
  • Terrassa
  • Accepta mascotes

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

La Corda és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]