Embotits i Carns

Carnisseria Can Mià

Elaboració de productes carnis amb 35 anys d'experiència

Coneixeu la Carnisseria Can Mià? És una empresa familiar amb més de 35 anys d’experiència en el negoci de venda al client de productes carnis.

A l’establiment, ubicat a Santa Pau, a la Garrotxa, hi trobareu una àmplia varietat d’elaborats fets de manera artesanal, entre els quals destaquen algunes de les seves especialitats com la botifarra d’ou, la llonganissa, el fuet o la botifarra negra.

Enllaç cap a google maps https://www.carnisseriacanmia.es/
Enllaç cap a Instagram 972680053

C/ del Pont, 12 Santa Pau

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Obrador Can Mià
Obrador Can Mià https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/03/mia-2-1-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.