Pans i dolços

Forn degustació J. Costa de Pl. Catalunya

Fleca i pastisseria d'Olot

Arran de l’èxit dels seus pans, el Forn Costa s’ha expandit i disposa d’un petit local a la plaça de Catalunya d’Olot, on diàriament porten el pa acabat de fer de l’obrador del carrer Bellaire. Disposen d’un petit espai interior i d’una terrassa exterior per poder degustar els seus entrepans, els brioixos i pans de pagès, integrals, de sègol, de motlle, d’olives, de ceba, de vidre…, i molts més, acompanyats d’un cafè calent, un te o un refresc. El Forn Costa de la plaça de Catalunya és un lloc ideal per anar-hi en família a berenar amb els més petits de la casa quan surten de l’escola i gaudir d’un àpat de qualitat i fet de manera tradicional i artesana.

Enllaç cap a google maps http://fornpacosta.com/
Enllaç cap a Instagram 972265970
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Plaça de Catalunya 2 Olot Horari De dilluns a divendres de 7:00 a 13:30 i de 16:30 a 19:00
Dissabtes de 7:00 a 13:30

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Artesans de pa J. Costa
Artesans de pa J. Costa https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-1-36-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.