Pans i dolços

Forn artesà J. Costa del carrer Bellaire

Fleca i pastisseria d'Olot

El Forn de pa J. Costa, situat al carrer Bellaire, al bell mig del barri antic d’Olot, és l’obrador on la família Costa treballa i elabora pa des del 1970. Els seus brioixos, entrepans i pans de pagès, integrals, de sègol, de motlle, a la pedra, andalús, de blat de moro, d’espelta, de Viena, d’olives, de ceba, de vidre… ja són coneguts a tota la Garrotxa. A més, al Forn Costa també hi podreu trobar llegums cuits de Santa Pau, que cuinen diàriament i estan llestos per servir. Si us despisteu i teniu un grup a sopar a casa, recordeu que podeu fer comandes a través del seu web amb 24 hores d’antelació.

Enllaç cap a google maps http://fornpacosta.com/
Enllaç cap a Instagram 972264839
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Bellaire 14-16 Olot Horari De dilluns a divendres de 7:30 a 13:45 i de 17:00 a 20:00
Dissabtes de 7:30 a 13:45

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Artesans de pa J. Costa
Artesans de pa J. Costa https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-1-36-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.