Embotits i Carns

Carnisseria Gelada

Comerç familiar a la Garrotxa

La Carnisseria Gelada va obrir les portes l’agost de 1977 a Olot. Des del primer dia, el seu objectiu va ser treballar amb bons productes seleccionats i que fossin de la terra. Un any més tard, la família va fundar l’empresa Gelada Explotacions, fent possible que la carn de la botiga provingués de les pròpies explotacions familiars. Primer van començar amb granges de xais i més tard es van incorporar els vedells.

El producte que trobareu a la Carnisseria Gelada és d’alta qualitat i els clients sempre en surten satisfets. Entre els articles que elaboren hi ha productes frescos com hamburgueses i botifarres, vedella adobada i llibrets de llom; embotits curats, i també plats cuinats, entre els quals podeu comprar canelons, croquetes, rotlles de pernil i formatge, etc.

Enllaç cap a google maps http://www.geladaexplotacions.com/lng/Cat/9225
Enllaç cap a Instagram 972264051

C/ Compositor Pere Aubert, 58 Olot Horari De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h.
Dissabte de 9 a 13:30 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Gelada Carns
Gelada Carns https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/03/gelada-3-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.